top of page

H-CS 6h30-16h00 P 14h00

Car Contact Autószerviz logo
Szerző képeCar Contact Expert

JAVÍTHATÓ-E TÖKÉLETESEN EGY SÉRÜLT ALUMINIUM KAROSSZÉRIA ELEM?

Frissítve: ápr. 26.

A válasz: igen. Csak érteni kell hozzá! Mi értünk hozzá!


Az autó karosszéria elemei néha sérülnek, kivel ne fordult volna elő kisebb-nagyobb baleset? Mindazonáltal természetes igényünk, hogy a sérült elemek esztétikai hibáit karosszéria lakatos és fényező szakemberünk olyan technológiával javítsa meg, hogy a baleset nyoma ne legyen látható, egyszóval olyan legyen mint "újkorában".


De honnan tudhatjuk, hogy ki a megbízható, ügyes karosszéria lakatos szakember?

Szerintünk az, akitől elégedetten távoznak az ügyfelek. Mi a Car Contact karosszéria- és fényező centerünkben gyorsan, szakszerűen és 100%-os ügyfél elégedettséggel, tökéles minőségben javítjuk az alumínium karosszéria elemeket is.


Mi a megoldás? A csere vagy a karosszéria javítás?

Ha bízunk a karosszéria munka minőségében, akkor biztosan nem a cserét választjuk, hiszen jellemzően jóval gazdaságosabb a sérült karosszéria elemek javítása. Az aluminium elemek kiváló minőségben javíthatók, ha a szakember ért hozzá! Jelen posztunkkal szeretnénk Önt meggyőzni arról, hogy érdemes a javítást választania, érdemes a karosszéria lakatos munkát autószervizünkre bíznia!

Kíváncsi az eljárásra, szeretné látni az eredményt? Kövesse végig az alumínium karosszéria elemekkel gyártott BMW javítási folyamatát!


AZ ESET


Az önvezető rendszer hibája miatt, ügyfelünk a szalagkorlátnak ütközött, és a jármű teljes bal oldala sérült.


Így nézett ki a sérült jármű:





Sérültek a jármű bal oldalán: a sárvédők, az első ajtó, a visszapillantó tükör és a lámpatest.


A KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS FOLYAMATA


Cseréltük a bal első- és hátsó sárvédőket. A bal első fényszórót sikerült szépen megjavítani, és a karosszéria technológiának köszönhetően a bal első ajtót nem kellett cserélni, javítással oldottuk meg. Ugyanígy fényezéssel hoztuk rendbe a színre fújt visszapillantó tükör burkolatát is.


Az ajtó javítása azért volt nehéz, mert a prémium autómárkák gyakran alkalmaznak aluminium karosszéria elemeket a gyártáskor, és esetünkben a sérült BMW bal első ajtaját is alumíniumból gyártották . "Alu spotterünkkel" gyönyörűen kiegyenlítgettük és tökéletes simára varázsoltuk a felületet!


Nézze végig a folyamatot, és győződjön meg a saját szemével az eredményről!




Védőfóliákkal és takaróelemekkel kiemelten ügyelünk a jármű belső- és külső védelmére. Minden óvintézkedést megteszünk az autó állapotának megóvására.


AZ EREDMÉNY


A javítási munka kiállta a "nagyító-tesztet"! Ügyfelünk nagyítóval ellenőrizhette a javítás minőségét. A munkát megdícsérték!




Ön is elégedett lenne a munkánkkal!


Kérjen tőlünk árajánlatot! Árajánlat kéréséhez 3 fotót is becsatolhat!




És ez nem minden!

Autószervizünk saját jogú kárfelvétellel is rendelkezik és 13 biztosítótársasággal van szerődésben, így a teljes kárügyintézést is levesszük a válláról, és ügyfeleinknek térítésmentesen biztosítjuk ezt a kényelmi szolgálatást!

Várjuk Önt a Car Contact Autócenterben, Pomázon, a Mester utca 4 szám alatt.








264 megtekintés0 hozzászólás

Comments


A jelen weboldal tartalma (ideértve különösen a leírásokat, szakmai tartalmakat) szerzői jogi védelem alatt állnak. E tartalom vagy bármely részlete engedélyem nélkül nem másolható, oktatási célra nem használható fel. Az írások és szakmai tartalmak kizárólag az eredeti oldal belinkelésével jelenthetők meg bármely más felületen, a forrás pontos megjelölésével.

Keressen cimkék alapján:

CAR CONTACT

Tech

Műszaki Érdekességek - Hasznos Infók Autótulajdonosoknak

bottom of page