top of page

H-CS 6h30-16h00 P 14h00

Car Contact Autószerviz logo
Szerző képeCar Contact Expert

KAROSSZÉRIA-JAVÍTÁS GYÁRI MINŐSÉGBEN

Avagy ki ne szeretné, hogy az autóján javított karosszéria elem a javítást követően ugyanolyan legyen, mint "újkorában", hogy rápillantva, még avatott szem se tudja felfedezni, hogy az elem valaha is sérült volt.


Autótulajdonos az autóműhelyben képillusztráció

No, de mégis kihez vigyük az autónkat javíttatni, ha az megsérült? A márkaszervizek mellett a független autós piacon is találunk olyan szereplőket, akik gyári technológiát szigorúan betartva, kiváló minőségű alapanyagokkal, az ügyfelek teljes megelégedésére végzik a javítást, mint például Car Contact Autószerviz & Karosszéria Centerünk is Pomázon.


A titok a részletekben rejlik! - mondják, és mi is ezt a szemléletet követjük. Karosszéria munkáink belső minőségellenőrzésen esnek át, és csak akkor adjuk át a munkát ügyfelünknek, ha az valóban tökéletes, ehhez pedig arra van szükség, hogy a legapróbb részletre is ugyanolyan nagy figyelmet fordítsunk, mint a nagyobb, látványos elemekre.


A tökéletes végeredményt a nagyobb és kisebb, aprócska elemek tökéletes összhatása biztosítja!

És ez nem minden! A Car Contactnál rövid határidővel, precíz adminisztrácival dolgozunk, és térítésmentes biztosítási ügyintézést biztosítunk kedves ügyfeleinknek.


Képzett karosszéria lakatosaink a gyári technológiát követve, gyári minőségű alapanyagok felhasználásával dolgoznak.

Kövesse végig a Toyota kalandját autószervizünkben, és Ön is meggyőződhet arról, hogy ha hozzánk hozza autóját, nemcsak megfizethető árajánlatot kap, hanem kiváló munka minőséget is.


AZ ESET


Egy régi kedves ügyfelünk, nagy Toyota "fan" , autója sajnálatos módon megsérült egy balesetben. Az autó korábban sohasem volt sérült, ezért a tulajdonos számára kiemelten fontos volt, hogy újszerű, kiváló állapota megmaradjon, és a javítás ne árulkodjon a sajnálatos incidensről.


Magas elvárásoknak kellett megfelelnünk. A Toyota márka minősége közismert az autósok körében, az autós szakember pedig javítás során is tanubizonyságot szerezhet arról, hogy ez nem véletlen. Esetünkben többek között egy apró, ám a minőségi autógyártásban fontos kis elemre kellett nagy figyelmet fordítanunk, mégpedig a sérült ajtó díszléceit tartó szegecs alatt lévő műanyag alátétre, mely a minőség záloga, és mely révén az autó nem zörög menet közben, és a korrózió sem kezdi ki az évek múlásával. Apró dolognak tűnik, mégis fontos.


Így nézett ki a sérült jármű:




Sérültek a jármű bal oldalán a hátsó ajtó, és alatta a keretek, szegecsek, alátétek.


A KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS FOLYAMATA


Nézze meg képgalériánkat a javítás folyamatáról. Még a gyerekzárra figyelmeztető matrica is visszakerült az ajtóra, az előírt helyre.


Nagy örömünkre szolgált, hogy Toyota tulajdonos ügyfelünk maximálisan elégedett volt a munkánkkal, amelyre azért is vagyunk kifejezetten büszkék, mert egy szakmabeli kolléga elismerése igazi kitüntetés számunkra.




Védőfóliákkal és takaróelemekkel kiemelten ügyeltün ezúttal is, mint minden karoszéria munka során, a jármű belső- és külső védelmére. Minden óvintézkedést megteszünk az autó állapotának megóvására.


AZ EREDMÉNY


A javítási munka kiállta a tesztet, a volt sérülésnek nyoma sem volt! Ügyfelünk nagyon elégedett volt a javítás minőségével. A munkánkat megdícsérték!




Biztosan Ön is elégedett lenne karosszéria & fényező munkánkkal!


Kérjen tőlünk árajánlatot! Árajánlat kéréséhez 3 fotót is becsatolhat!




Gondoljon a kényelemre is, és a nyugalomra is. Bízza ránk a teljes folyamatot!

Autószervizünk saját jogú kárfelvétellel is rendelkezik és 13 biztosítótársasággal van szerődésben, így a teljes kárügyintézést is levesszük a válláról, és ügyfeleinknek térítésmentesen biztosítjuk ezt a kényelmi szolgálatást!

Várjuk Önt a Car Contact Autócenterben, Pomázon, a Mester utca 4 szám alatt.








17 megtekintés0 hozzászólás

Comments


A jelen weboldal tartalma (ideértve különösen a leírásokat, szakmai tartalmakat) szerzői jogi védelem alatt állnak. E tartalom vagy bármely részlete engedélyem nélkül nem másolható, oktatási célra nem használható fel. Az írások és szakmai tartalmak kizárólag az eredeti oldal belinkelésével jelenthetők meg bármely más felületen, a forrás pontos megjelölésével.

Keressen cimkék alapján:

CAR CONTACT

Tech

Műszaki Érdekességek - Hasznos Infók Autótulajdonosoknak

bottom of page